Over ons

Hallo daar,
Wij zijn Nick & Siënna van zindelijkekat.nl.

Erg leuk dat je interesse hebt in het zindelijk maken van je kat. Hiervoor moet je op deze plek zijn!

Je gordijnen, je schone was wat hangt te drogen, je bankstel… Het maakt de katten niet uit, ze plassen er tegenaan als ze zin hebben. Wij zelf zijn begonnen met 2 katten, genaamd Marley & Bob, die prima met elkaar overweg konden. Zij zijn nu 5 & 6 jaar. 2 jaar geleden hebben wij onze 3e kat erbij genomen. Deze meneer heet Gauli. Sinds de komst van Gauli begon Bob wat rare trekjes te vertonen, o.a. dus het ‘verdedigen’ van zijn territorium. Hij begon met plassen tegen planten die op tafel stonden en gordijnen.

Een halfjaar geleden hebben wij er nog een dreumes bijgenomen, deze heet Lemmy. Toen begon Gauli de vreemde trekjes van Bob over te nemen. Hij deed dit alleen een stapje verder; hij ging behalve de planten en de gordijnen ook deuren, schoon wasgoed dat hing te drogen en de trappen in huis langs om een plasje tegen te doen.

Tegen het plassen hebben we van alles geprobeerd, denk hierbij aan de plantenspuit gebruiken wanneer we het zagen, ‘straffen’ in de zin van geen snoepjes meer overdag, corrigerende tikjes geven en hard ‘HÉ!’ roepen. Geen van alle hielp. Toen beseften we ons dat we verder moesten kijken dan dit, want het werd niet minder. Maar waar moet je beginnen?

GELUKKIG is bovenstaande verleden tijd! Na wat simpele stappen en het veranderen van onze manier van aanpak zijn wij en onze katten er helemaal vanaf. Je ziet dat onze katten beter in hun velletje zitten, elkaar hun gangetje laten gaan en plassen alleen nog maar op de bak doen.

Zoek niet langer door, hier is de oplossing! Download nu ons gratis 4-stappenplan en zie dat het ook jullie kan helpen!

Als je vragen of opmerkingen hebt, schroom niet en laat het ons weten.

Succes!

Groetjes,
Nick & Siënna